10 redenen waarom je een bruiloft in een wijngaard zou moeten overwegen

❥ Het uitzicht: Een bruiloft in een wijngaard maakt het werk van een fotograaf/videograaf zeker leuker. Het vastleggen van het weidse uitzicht en de mooie herinneringen aan jullie grote dag is zo belangrijk. Dat uitzicht zal op al jullie trouwfoto's te zien zijn en in jullie geheugen gegrift staan.
 
❥ De wijn: Het is moeilijk om iets te overtreffen dat bij de bron is gemaakt en gebotteld, en het is een feit dat wijn beter smaakt in combinatie met een prachtig uitzicht. Jij en jullie gasten kunnen tijdens de huwelijksdag genieten van de heerlijkste wijnen. 

❥ De naadloze overgang van bruiloft naar huwelijksreis. Er zijn zoveel fantastische redenen om jullie huwelijksreis te combineren met de trouw locatie. Wijnbestemmingen zijn de thuisbasis van enkele van de mooiste resorts en Spa's ter wereld. Er is geen betere plek om je huwelijksreis te beginnen.

❥ De activiteiten voor de gasten: van rondleidingen door wijnhuizen en privéproeverijen tot een dagje wellness langs het zwembad van het resort. Wijnbestemmingen bieden prachtige voorzieningen en activiteiten voor gasten die meerdere dagen verblijven.

❥ Het bijbehorende decor: het kiezen van het decor en een bruiloftsthema of-stijl is een van de spannendste onderdelen van het plannen van je bruiloft. Als je een bruiloft in een wijngaard organiseert, is er een stijl van decor die natuurlijk past bij het landschap en de omgeving.

❥ Het weer: het kiezen van een trouw locatie én datum is sterk afhankelijk van het klimaat van de locatie die je kiest. Een wijngaard is perfect voor dineren in de buitenlucht en gebruik maken van een tent. Zelfs als de zon ondergaat, kun je nog steeds genieten van het perfecte weer en de ambiance.

❥ Verrukkelijk eten: eten smaakt beter in combinatie met de perfecte wijn. Een doorgewinterde cateraar kan een menu samenstellen die passen bij de stijl van jullie bruiloft. Profiteer van de lokale gerechten en verwerk verse ingrediënten in het menu.

❥ De locatie & accommodatie: hoewel het op de trouwdag om jullie draait, is het belangrijk om rekening te houden met de accommodatie van je gasten. Veel wijnhuizen hebben zelfs overnachtingsmogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om een bruidssuite en gastenkamers te regelen. Dat betekent dat je al je bruiloftsfestiviteiten op één locatie kunt houden, wat weer veel reizen en tijd bespaart.

❥ Grote ruimtes: één van de meest stressvolle onderdelen van het plannen van een bruiloft is het gebruik maken van meerdere ruimtes. Of het nu gaat om je ceremonie of bruidssuite, het kan behoorlijk frustrerend zijn om alles te verhuizen tussen al deze locaties. Wijnhuizen zijn meestal zeer ruime locaties. Vaker wél dan niet zijn ze groot genoeg voor zowel de ceremonie, receptie als diner in verschillende ruimtes. Ideaal!

❥ Destination wedding: als je besluit om een wijngaardbruiloft te organiseren, zal je versteld staan van alle fantastische plekken waar je uit kunt kiezen. Er zijn heel veel wijnhuizen met hun eigen unique selling point. Er zijn wijngebieden over de hele wereld met spectaculaire landschappen en niet te te vergeten; ongelofelijke wijn. Dit betekent niet dat je naar Spanje of Zuid-Afrika moet reizen voor je bruiloft (hoewel dat nooit een slecht idee is). Je kunt je wijngaardbruiloft ook gemakkelijk in ons eigen land organiseren.

All things organic

Een upcoming trend in 2024-2025 voor tafelsettings én ceremoniesettings zijn organische vormen. 
Een slang-of cirkelvormige opstelling bij het diner of de ceremonie zijn enorm populair aan het worden. Het geeft net die bijzondere twist aan het decor van jullie bruiloft. Alles wat populair is in de interieurwereld, die trends hebben vaak een gevolg op de trouwbranche en de styling. Maar ook het grafische werk van bijvoorbeeld menukaarten en welkomstborden doen hierin mee. Wat meer beweging op jullie huwelijksdag? 

All things organic it is baby!

This is your sign to have an espresso martini tower on your wedding!

Het is een klassiek drankje dat altijd al bestond en nu een enorme comeback maakt; de espresso martini toren. Misschien is het de dessertachtige smaak of de mix van cafeïne en alcohol die een feest echt op gang brengt. Maar dat dit drankje nu de trouwbranche, is een feit!

Als jij en je aanstaande echtgenoot of echtgenote een favoriete koffiemelange of soort koffiebonen delen, voeg die dan toe aan het recept om de cocktail nog betekenisvoller te maken. Hetzelfde geldt voor de wodka of likeur die je kiest. Je kunt zelfs jullie initialen of een trouwlogo in de schuimlaag van het drankje laten tekenen, vergelijkbaar met latte art.

Dus als je een bruiloft plant voor 2024-2025 en een pittig element wilt toevoegen, espresso martini toren it is baby!

Blurry photos

Het is niet persé een trend, het werd al gedaan. Maar je ziet het in 2024-2025 vaker terugkomen, bruidsparen vragen er nu ook meer naar of staan ervoor open;
blurry photos. 
Houden jullie ervan om deze 'ongeposeerde vibe' neer te zetten en terug te zien in jullie trouwalbum? Kies dan voor voor een fotograaf die deze style kan implementeren.
Mood and movement it is baby!